Piemonte : Prachtig gelegen verbouwproject nabij Acqui Terme

Piemonte : Prachtig gelegen verbouwproject nabij Acqui Terme
Terrein 30000 m²

Gelegen in de wijnheuvels net buiten het charmante stadje Acqui Terme bevindt zich deze volledig te verbouwen alleenstaande woning met schuur en 30 000 m2 terrein.

De ligging is de grootste troef van deze woning : hier geniet je van het beste van 2 werelden. Je bevindt je temidden de rust van de glooiende, groene heuvels van Zuid-Piemonte, bezaaid met velden, bossen en wijngaarden. Tegelijk bereik je vlot de hoofdweg die je voert naar het centrum van Acqui Terme, dat zich op 2 km van deze eigendom bevindt.

Acqui Terme staat al sinds de Romeinse tijd bekend als termenstad, en ook nu vind je er diverse termencomplexen. Dit stadje van ca. 20 000 inwoners heeft echter meer te bieden. Zo worden er regelmatig enogastronomische evenementen gehouden, zijn er de hele zomer feesten tijdens het weekend en bevinden er zich diverse heerlijke restaurants, waarvan één met Michelinster. De wijnheuvels rond Acqui Terme maken daarenboven deel uit van Unesco werelderfgoed, een uniek landschap dus, en dat op slechts een uurtje rijden van de Middellandse Zee.

Het hoofdhuis van 160 m2 is te verbouwen en kan hierdoor volledig naar wens opgedeeld en ingericht worden. Er mag ca. 100m2 bijgebouwd worden, wat vele mogelijkheden biedt, bijv. voor een toeristische activiteit.
Daarenboven is er ook een alleenstaande schuur van 43 m2 waar je bijkomende woonruimtes kunt creëren.

Het terrein van ca. 30 000 m2 bestaat uit velden en bossen. Er is een mooi, panoramisch veld aan het huis waar je een tuin kunt aanleggen waar je vele zonnige dagen in zult doorbrengen. Er is de mogelijkheid om een zwembad aan te leggen.

 

Dit is niet het exacte adres
Nicolas Dewulf