Piemonte – 17de eeuws landhuis in de heuvels van de Monferrato

Piemonte – 17de eeuws landhuis in de heuvels van de Monferrato

450.000
ID-2120

Dit U-vormig landhuis uit de 17de eeuw heeft een zeer interessante ligging, net buiten een dorp en enkel 12 km van de Feudo Golfterreinen in Asti.

De eigendom is maar liefst 420 m2 groot en ligt rond een goed onderhouden koer met formele tuin.  In totaal is er ca. 8000 m2 terrein + de mogelijkheid om een wijngaard en grond met hazelaars bij te kopen.

Op het gelijkvloers is er een kamer, woonkeuken met kookeiland, een woonkamer, badkamer en bergruimte.  Aan de achterzijde is er tevens een veranda, houtopslagplaats en andere opslagruimtes.

De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers, 3 badkamers en een magnifieke hooizolder met klassieke bogen.  Ook zijn er twee terrassen en een balkon van waaruit je geniet van een prachtig uitzicht.

Rechts van het hoofdhuis is er een aparte dependance die uitkijkt op de koer, bestaande uit 3 slaapkamers en 3 badkamers.

Rechtover de hoofdwoning bevindt zich de klassieke boerenwoning met een overdekte open ruimte op het gelijkvloers en de hooizolder op de eerste verdieping.

Zowel geschikt als woning voor een grote familie of een agriturismo of B&B.

 

Dit is niet het exacte adres