Op te knappen woonhuis te koop in Sardinië (Torralba) provincie Sassari

TE KOOP: Op te knappen woonhuis in Sardinië – Torralba (provincie Sassari)

Gelegen aan de rand van het dorp Torralba (rustig dorp in het Noordwesten van Sardinië).

Het huis heeft 2 verdiepingen waarbij de onderste verdieping (de kelder) de mogelijkheid heeft om als extern appartement te fungeren. De buren van het desbetreffende woonhuis hebben ditzelfde principe toegepast.

In de kelder zijn nu 3 grote ruimtes te vinden waarvan 1 slaapkamer met aangrenzend 1 douche/wc en een opbergruimte verdeeld in 2 stukken. Aan de kelder grenst apart nog een kleine garage.

Op de 1e verdieping (het huidige woongedeelte van het huis) bevinden zich 2 grote slaapkamers, 1 badkamer met ligbad, toilet en bidet, de woonkamer en een keuken met uitzicht op het dorp Torralba en, zoals wij het noemen, de tafelberg. De ruimtes zijn bereikbaar door de gang die zich in het midden van het woonhuis bevind.

Zowel aan de voor- als achterzijde van het huis bevind zich een balkon dat beide uitzicht biedt over de prachtige natuur van Sardinië. Aan de zijkant van het woonhuis is ook nog een klein stuk tuin.

Afstand tot centrum Torralba (supermarkten, en horecavoorzieningen): 300 meter
Afstand tot Airport Alghero: ± 60km
Afstand tot Sassari: ± 40km

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met J. Falchi via 0642147058 of via p.falchi@ziggo.nl in het Nederland, Italiaans, Engels of Duits.

Het huis is momenteel in het bezit van Nederland woonachtige eigenaren.