Lombardije: prestigieus appartement in golf club

Fijn afgewerkt appartement, in de Golf Club in een wooncomplex verkregen door de renovatie van de oude boerderijen naast het landhuis, met zorg en respect voor de traditionele stijl gerenoveerd.

Het appartement bevindt zich op twee niveaus: de eerste verdieping en de zolder verbonden door een houten trap. Twee leefbare en uitgeruste loggia’s met muskietennetten kijken uit over de golfbanen en bieden een adembenemend uitzicht. De ingang leidt rechtstreeks naar de woonkamer ontworpen als een enkele ruimte; in het midden, de eetkamer geïntegreerd met de grote keuken gemaakt van betegelde houten structuur en uitgerust met verzonken elementen, deuren in gewaxt walnoothout, koperen kap, antieke messing gootsteen en handgemaakte aanpassingen.

In de wasplaats, ook op de eerste verdieping, bevindt zich een meubel met de wasmachine en enkele ruimtes voor linnen, versierd met zachte crèmekleuren en blauwe kleuren, Bisazza-glasmozaïektegels in de badkamer, uitgerust met porseleinen sanitair van Devon & Devon.

De zolder herbergt het slaapgedeelte: de houten trap leidt direct naar de open slaapkamer. In een nis volgt een op maat gemaakte kledingkast.
De en-suite badkamer heeft een groot bubbelbad.

Voor de hoofdbadkamer is er nog een ruimte die wordt gebruikt als kleedkamer of tweede slaapkamer.

De woning beschikt over een garage.

De context is zeer privé, met een concierge bij de ingang van het complex om maximale veiligheid te garanderen.

Naast de Golf vinden we in de structuur ook een zwembad, SPA, bar en restaurant.