Liguria: te moderniseren villa bij Porto Maurizio, Imperia te koop

PORTO MAURIZIO – Villa Montegrazie – Ruime villa gekenmerkt door stenen en houten afwerkingen, verdeeld over drie verdiepingen met omliggende tuin op verschillende niveaus waar het mogelijk is om een ​​zwembad te bouwen, en met een parkeerplaats bij de ingang.
De locatie (zuidoost georiënteerd) is erg rustig met open uitzicht op de olijfboomgaard; afstand tot de zee ongeveer 4,5 km, bushalte in de buurt van de villa.

De begane grond van de villa heeft toegang vanaf een overdekt terras met een prachtige antieke deur in massief hout; het oppervlak van de begane grond is 160m² en is verdeeld in zeer grote kamers; er is een dubbele woonkamer met eethoek en een aparte keuken met een berging; twee treden brengen je in de gang die leidt naar drie slaapkamers, twee badkamers en een berging.
Vanuit de woonkamer, met een wenteltrap, krijg je toegang tot de bovenste verdieping van een totaal van 140m² zolder, met toilet en aansluitingen voor een eventuele keuken en de mogelijkheid, dankzij de vele ramen om gedeeltelijk te worden omgezet in bewoonbare ruimtes. De kelder is een groot magazijn van 140m² met toilet, stookruimte en kelder.

In de woonkamer is een wandkast gemaakt met twee antieke houten deuren die, samen met de open haard, Villa Montegrazie een karakteristieke charme geven. De villa is uitgerust met een alarmsysteem, en een geautomatiseerde poort bij de ingang van het omheinde domein.

Het gebouw bevindt zich in normale onderhoudscondities voor een gebouw uit de jaren ’80 en moet worden gemoderniseerd, vooral met betrekking tot de aansluitingen en badkamers, ook het tapijt in de kamers is aan vervanging toe.

Gezien de grootte is het ideaal als hoofdverblijfplaats. Ook kan Villa Montegrazie ingedeeld worden in verschillende appartementen of omgevormd worden tot een Bed & Breakfast.
Het heeft een enorm potentieel.