Liguria: Ruim penthouse appartement met uniek zeezicht en terras te koop in Imperia

“Panorama Appartement” – Penthouse van 142 m² met terras van 30 m² met prachtig uitzicht op zee over Porto Maurizio, Parrasio en Borgo Marina.

Dit exclusieve appartement, gelegen op de vijfde en tevens bovenste verdieping met lift, is onlangs gerenoveerd door een bekende architect, met een rationele keuze aan ruimtes en elegant ontwerp.

De leefruimte omvat een grote woonkamer van ongeveer 70m² met een open keuken en eethoek die direct uitkijkt op het terras met een fantastisch uitzicht op zee; het terras is onder andere uitgerust met een op maat gemaakte barbecue, ideaal om te genieten van verkwikkende avonden en buitendiners met vrienden.
De gang naar het slaapgedeelte is verkregen met een originele ruimte ingericht met een “handenwastotem” van de modernste lijn.
Het slaapgedeelte omvat 3 slaapkamers, waarvan één met inloopkast; de twee badkamers hebben elk een eigen persoonlijkheid.
De woonkamer leidt ook naar een andere kamer die wordt gebruikt als studeerkamer en die aansluit op een verandabalkon waarin de wasruimte is gecreëerd. Bij de ingang van het woongedeelte vinden we ook een glazen wandkast voor de garderobe, evenals een handige berging.

De eigenschappen en materialen waarmee dit penthouse appartement op maat is gecreëerd, maken het echt uniek; beton en glasplaten wisselen af ​​met de warme houten vloer; de binnendeuren zijn allemaal gelijk met de muur; door binnen te gaan, via een enkele schakelaar, kunnen alle rolluiken in het appartement tegelijkertijd elektronisch omhoog en omlaag worden bewogen; gecentraliseerde stofzuiger, achtergrondmuziek en andere opties maken deze woning zeker comfortabel en uniek in zijn soort.

Bij de woning hoort een handige kelder en de onmisbare garage.