Liguria – Ruime ruwbouw villa op 6 km van de zee te koop

Andora – Villa Costa Rossa – Villa in aanbouw op twee niveaus op een panoramische locatie omgeven door het groen van de vallei Merula, met uitstekende zuid / west positie, het hele jaar door zonnig, op slechts 6 km van de zee.

De constructie is reeds tot aan het dak gerealiseerd met buitenbekleding, scheidingswanden en een deel van de aansluitingen.  Er is de mogelijkheid om er 2 wooneenheden te realiseren.

Het gelijkvloers omvat een appartement van 80 m² bestaande uit een grote woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer en een groot magazijn van 55 m².

Op de eerste verdieping kan een appartement van 84m2 gecreëerd worden: een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, gang, twee badkamers, plus 11m2 opslag, 18m2 en 6m2 overdekt terras, 17m2 terras en grote 35m2 zolderkamer met toegang van binnenuit tot het 17m2 panoramisch dakterras.

Een ongelooflijke kans om de beschikbare volumes verder uit te werken in overeenstemming met je persoonlijke behoeften en creativiteit. Ideaal voor een toeristische activiteit, zoals B&B of verhuur van een vakantie-appartement.

Er hoort een terrein van 3000m² bij met pijnbomen en olijfbomen.

Tussen groen, natuur en zee, op 10 minuten van de kust, biedt Villa Costa Rossa die bijzondere unieke kans om in Ligurië te wonen, in het groen, op een steenworp afstand van de zee!