Le Marche: panoramisch gelegen villa met zwembad te koop

Prijs op aanvraag
adv5637

Villa met zwembad te koop, in een dominante positie met panoramisch uitzicht en tuin op verschillende niveaus.

De hoofdingang van de villa bevindt zich op de begane grond; een paar treden scheiden het van de eetkamer die in verbinding staat met de keuken. Een salon, een toilet en slaapkamer met badkamer met douche volgen. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en een grote badkamer met bad en douche, terwijl de kelder, met directe toegang naar buiten, bestaat uit een grote professionele keuken, een taverne met een grote open haard en een toilet. De veranda met toegang vanaf de begane grond is compleet met een overdekt terras met zit- en eethoek buiten.

Het park met een mix van kleuren en een variëteit aan planten is fijn afgewerkt in elk detail, gerangschikt op verschillende niveaus en uitgerust met verschillende ontspanningsruimtes. Er staat een houten prieel en een grote overdekte privéparkeerplaats. Het zwembad, op een paar meter van het huis (10 x 5 m groot en van 1,30 m tot 1,90 m diep), heeft een charmante watervalrand.

De villa heeft hoogwaardige afwerkingen, zoals marmeren vloeren, houten ramen met dubbele beglazing, open haard, elektrisch systeem, onafhankelijke methaanverwarming, airconditioning.

Het exacte adres wordt niet weergegeven op Google Maps