Le Marche : stenen villa met panoramisch uitzicht op wandelafstand van Sant’Angelo in Pontano

Le Marche : stenen villa met panoramisch uitzicht op wandelafstand van Sant’Angelo in Pontano
Slaapkamers 3 Badkamers 2

Casa Vallonica biedt je de zeldzame kans een woning te bezitten met een prachtig uitzicht op wandelafstand van een mooi stadje.

Dit unieke pand werd gerenoveerd door een lokaal ontwerper, wat betekent dat je onmiddellijk kunt beginnen genieten van je Italiaanse droomhuis. De grootte biedt jou tevens de kans om er logies aan te bieden als B&B of vele vrienden en familie te ontvangen waarmee je samen het Italiaanse leven viert.

De renovatie gebeurde uiteraard met respect voor de authentieke elementen, zoals de stenen trappen, de bakstenen gevel, balken, originele vloeren … En dit alles in combinatie met modern comfort.

De benedenverdieping dient nog verder afgewerkt te worden, zodat je het naar je eigen smaak kunt verder afmaken.
Op de eerste verdieping is er een open keuken / eertkamer. De woonkamer met balken plafond heeft een open haard en ingebouwde boekenplanken en zelfs een ingebouwd wijnrek. Er is tevens een slaapkamer en badkamer aanwezig op deze etage.
De tweede verdieping bestaat uit twee slaapkamers en een badkamer.

Het huis beschikt over een verwarmingssysteem op houtpellet, er is een breedband internetverbinding en een korte oprijlaan leidt naar het huis.

Het perceel waarop Casa Vallonica staat beslaat 1000 m2 met een mooie pergola, olijfbomen, fruitbomen en indrukwekkende cipressen. De rust, stilte en uitzicht zijn buitengewoon. Je kunt zelfs de iconische Monte Conero zien en kijkt uit op het nabijgelegen heuvelstadje San Ginesio. Het landschap wordt gekenmerkt door de typische zonnebloemvelden.

Casa Vallonica ligt op slechts een paar honderd meter van het centro storico van Sant’Angelo in Pontano, een mooie Marche-heuvelstad met allerlei winkels, restaurants en diensten. De stad heeft 2 supermarkten, cafés en restaurants, evenals een uitzicht op de bergen vanaf de panoramische loopbruggen. Casa Vallonica ligt op 10-15 minuten naar meerdere klassieke heuvelstadjes (Loro Piceno, San Ginesio, Colmurano, etc.) en is perfect gelegen om te genieten van alles wat er te zien, te proeven en te drinken is in Le Marche. De Adriatische stranden liggen op 40-55 minuten van Casa Vallonica en het Sibillini nationaal park, picknickplaatsen, skiën en nog veel meer liggen op 35-40 minuten afstand. De provinciale hoofdstad Macerata ligt op 25 minuten afstand en de luchthaven van Ancona ligt op 1.10u rijden van Casa Vallonica.

Dus, denk niet meer aan al die dingen op uw zoeklijst voor onroerend goed, en begin erover na te denken om naar Casa Vallonica te gaan … het huis waar u veel aan zult denken!

Nicolas Dewulf