Le Marche: Ruim, panoramisch gelegen, gerenoveerd bakstenen landhuis bij Montappone te koop

Prachtige landelijke woning, opgetrokken uit baksteen, volledig gerenoveerd in 2001, ondergedompeld in de groene heuvels van Le Marche.

Het heeft een oppervlakte van ca. 450 m2 op drie niveaus.
Gelijkvloers van 150 m2 met directe toegang tot de tuin, bestaande uit een stal van ca. 70 m2 met de originele vloer, een kamer van ca. 60 m2 gebruikt als wasruimte en een berging van ca. 20 m2.
Een interne trap leidt naar de eerste verdieping van ca. 150 m2 die bestaat uit een grote centrale hal, een woonkamer met een panoramisch terras van ca. 30 m2, twee slaapkamers en een grote keuken met open haard waar een houtkachel is geplaatst die wordt gebruikt voor verwarming. De dienstbadkamer bevindt zich op de tussenverdieping.
De tweede verdieping, van ca. 150 m2, bestaat uit een tweepersoonsslaapkamer van ca. 60 m2 met inloopkast en studeerhoek met prachtig weids uitzicht, een eigen badkamer van ca. 20 m2, twee slaapkamers, een badkamer beschikbaar voor de andere slaapkamers.

De woning is uitgerust met een verwarmingssysteem dat wordt aangedreven door een ondergrondse gastank en wordt geregeld door twee thermostaten om de twee verdiepingen afzonderlijk te beheren.

Er is een bijgebouw dat wordt gebruikt als garage voor twee grote auto’s, een houtoven, een kleine berging, een houtschuur en een grote put met regenwateropvang uitgerust met een elektrische pomp.

Er hoort een tuin bij van ongeveer 1500 m2 met fruitbomen en olijfbomen.
Mogelijkheid om, na overleg met de verantwoordelijke gemeente, een zwembad te bouwen.

De renovatiewerkzaamheden hadden betrekking op het dak dat volledig werd vernieuwd, met behoud van de zichtbare balken, de badkamers, de ramen en de luiken, de opstelling van de vloeren en de buitenmuren van het huis met het voegen en zandstralen van de zichtbare stenen. De vloer is in originele keramische tegels in de keuken en in de centrale hal, terwijl het in de slaapkamers in terracotta is.

Door zijn structuur en goed bereikbare ligging kan het zeker ook gebruikt worden als Bed & Breakfast.