Le Marche: recent gerenoveerde 19de eeuwse boerderij (Recanati) te koop

RECANATI – 18de eeuwse boerderij ondergedompeld in het platteland van Marche, gedeeltelijk gerenoveerd zowel in de jaren 90 als in 2006, gevelrenovatie in 2016.

Het gebouw is verdeeld over drie verdiepingen:
– De gelijkvloers van ca. 170 m2 bestaat uit een woonkamer met open keuken, een kleine badkamer, een studeerkamer met een slaapbank voor twee personen, een kamer van 70 m2 en een nog te restaureren kleine opslagplaats.
– De eerste verdieping van ca. 170 m2 bestaat uit een grote eetkamer, drie slaapkamers, één met een eigen badkamer met bad, een badkamer met douche, een hal, een keuken en twee bergingen.
– De tweede en laatste verdieping van ongeveer 40 m2 bestaat uit een enkele grote kamer die als zolder wordt gebruikt en toegankelijk is via een valluik.

De boerderij is uitgerust met aardgasverwarming verbonden met het stedelijke netwerk. Het pand omvat een oude varkensstal van 48 m2 met een houtoven, een grot, een waterput en een terrein van ca. 9.000 m2 beplant met olijfbomen van verschillende variëteiten (58 productieve planten van 20 jaar en ouder) en zeventig waardevolle fruitplanten, voor een totaal van ongeveer 128 planten.

De boerderij ligt op 5 km van Porto Recanati en op 13 km van Numana en Sirolo.