Le Marche, Montedinove: prachtig gelegen, deels afgewerkt renovatieproject te koop

Montedinove, een prachtige rustico uit de Marche, bijna volledig gerenoveerd, gelegen op een prachtige en dominante positie met een uitzonderlijk panoramisch uitzicht, dat zich uitstrekt tot aan de Adriatische Zee.

Het gebouw is omgeven door ongeveer 1 ha grond met de mogelijkheid om het perceel uit te breiden. Het hele gebouw is extern volledig gerenoveerd, terwijl het binnen nog moet worden voltooid qua aansluitingen en afwerkingen. De oppervlakte van het hele gebouw bedraagt ​​ongeveer 230 m2 verdeeld over twee verdiepingen, en terrassen.
Het gelijkvloers bestaat uit: woonkamer, keuken, extra kamer, badkamer, bijkeuken, grote garage.
Een interne trap leidt naar de 1e verdieping, bestaande uit: woonkamer met mogelijke kitchenette, twee slaapkamers, badkamer en terras van ongeveer 73 m2. De eerste verdieping is ook uitgerust met een onafhankelijke externe trap, in klassieke Marche-stijl.

Het hele gebouw is compleet met alle aansluitingen.
Dit is ook een perfecte oplossing voor twee gezinnen, ideaal voor diegenen die op het platteland willen wonen en ideaal voor toeristische accommodatie, zoals B&B of agriturismo want het is niet meer dan 30 minuten rijden naar San Benedetto del Tronto, Porto San Giorgio, Ascoli Piceno, Fermo en Monti Sibillini. Het ligt op een bevoorrechte, panoramische, geïsoleerde, zonnige locatie.

Unieke kans, vooral omdat het de mogelijkheid biedt om de afwerkingen en interne opdeling aan te passen en een zwembad te bouwen.