Le Marche: Luxe, moderne villa met 1 hectare grond bij Cartoceto te koop

Dit huis is gelegen op slechts enkele minuten afstand van het dorp Cartoceto en op 16 kilometer van de stad en badplaats Fano en het strand.

Het huis is in een fase van verbouwing en wordt als dusdanig in de huidige staat verkocht. De oude bouwval is volledig afgebroken en wederom opnieuw opgebouwd geheel volgens de huidige anti-aardbeving wet .

De benedenverdieping bestaat uit een technische ruimte, wasruimte, grote open ruimte die als fitness zaal gebruikt kan worden, een sauna met doucheruimte, een grote bergruimte en een logeerkamer (met de mogelijkheid om een keuken te plaatsen) met grote schuiframen en een badkamer ensuite.

De begane grond heeft een grote open space huiskamer met een openhaard en een schitterende keuken met inductie kookplaat, studio en een toilette. Een terras van meer dan 100 m2 .

De eerste verdieping bestaat uit drie ruime slaapkamers waarvan één met badkamer ensuite en nog een tweede ruime badkamer.

De leidingen voor vloerverwarming zijn reeds gerealiseerd, dit moet nog aangesloten worden evenals elektriciteit en water. De woning heeft tevens een prachtige massief houten vloer.

Nog te doen: de aansluitingen van de nutsvoorzieningen, afwerking van de technische ruimte en de tuinaanleg .