Le Marche: prachtig gerestaureerd, luxe, Italiaans landhuis met zwembad

Le Marche: prachtig gerestaureerd, luxe, Italiaans landhuis met zwembad

369.000
casa isotta

3 grote slaapkamers + aparte speelhoek voor de kinderen
2 moderne badkamers
 
Kenmerken
Prachtig buitenzwembad met uitzicht op Sibilini-gebergte
Dineren in de buitenlucht
Romantische open haard
Balken plafonds
Open keuken en eetkamer
Afgelegen locatie
Vriendelijk plaatselijk dorp met veel charme
Karakteristieke kenmerken van het land Italië
Droomomgeving in het hart van de regio Le Marche
Beveilig deur- en raamvergrendeling
Interne en externe luiken
Tal van privé-terrassen, waaronder een groot amusementsgebied / portiek
Eigendom omvat kapel van Santo Stefano (ontwijd), mogelijkheid voor vakantie verhuur

Casa Isotta is een prachtig gerestaureerd, luxe, Italiaans landhuis aan de rand van het charmante en typische stadje Gualdo in de regio Macerata in de regio Le Marche in Italië.
 
Buiten is de accommodatie voorzien van een mooi zwembad met een indrukwekkend uitzicht op het Sibilini-gebergte en een romantische eethoek in de buitenlucht met uitzicht op het zwembad en de tuin. Er is een pittoreske tuin, compleet met tal van lavendelplanten, eiken en een olijfgaard. Terrein 10 000 m².
 
Het huis zelf ligt op het zuiden en bestaat uit 3 klare slaapkamers die onlangs zijn gerenoveerd. Daarnaast is er een apart speelruimte voor de kinderen of extra opslagruimte.
 
Het pand heeft twee grote badkamers, ook onlangs gerenoveerd tot een uitstekende standaard, waardoor dit pand direct klaar is voor bewoning.
 
Beneden is er een aparte wasruimte, een open keuken en een eetkamer en een grote woonkamer, compleet met open haard en openslaande deuren naar buiten.
 
De kapel van Santo Stefano is een aantrekkelijke aanvulling op het pand gelegen aan de zijkant van het hoofdgebouw. De kapel is al lang geleden ontwijd en volledig herbouwd volgens de huidige veiligheidsnormen. Het enige wat nog nodig is, is je creatieve visie om extra accommodatie of een vakantieverblijf te creëren.
 
In 2017 werd het huis uitgebreid gerenoveerd in de traditionele stijl. Het voldoet nu aan alle moderne veiligheids- en bouwvoorschriften. De renovatie is uitgevoerd in overeenstemming met de onderscheidende aantrekkingskracht van de regio en heeft zijn traditionele Italiaanse plattelandsgevoel behouden. Karakteristieke kenmerken zoals balkenplafonds, traditionele luiken, origineel metselwerk en trappenhuis maken allemaal deel uit van dit uitzonderlijke pand
 
Je zult verliefd worden op deze klaar om te verhuizen naar een prachtig landhuis in zijn prachtige Italiaanse omgeving.