Le Marche: Luxe appartement in San Benedetto del Tronto

Prijs op aanvraag
adv5584

Luxe appartement, gelegen in een voetgangerszone op ongeveer 150 meter van de zee, 4 km van de snelweg en 1 uur van de luchthavens van Pescara en Ancona.

Dit ruime appartement van 215 m2 bevindt zich op de het gelijkvloers en eerste verdieping van een historisch gebouw uit het begin van de 20e eeuw in het voetgangersgebied. Het bestaat op de eerste verdieping uit een hoofdingang vanaf een buitentrap, een woonkamer, keuken, drie slaapkamers, een studeerkamer, een strijkkamer en twee badkamers.

De begane grond, intern verbonden met de eerste verdieping, bestaat uit een grote hal, drie kamers die worden gebruikt als opslagruimte / kelder, een thermische elektriciteitscentrale, een berging en een eigen binnentuin. De woning beschikt over een tuin van ongeveer 120 vierkante meter met de mogelijkheid om een ​​parkeerplaats te creëren, de tuin is ook vanaf de eerste verdieping te bereiken via een buitentrap.

Het pand is ongetwijfeld een oplossing van absolute elegantie in een unieke positie. (de exacte positie wordt niet weergegeven in Google Maps)