Le Marche: Landelijk gelegen B&B/ vakantiehuis met zwembad en panoramisch uitzicht te koop

Dromen van een leven in Italië….. het heerlijke klimaat, de Adriatische kust, pure gerechten, kleine stadjes en dorpjes waar je je waant in vervlogen tijden, het is mogelijk om dat te ervaren. Blijf niet dromen…, durf de stap te nemen.

Instapklaar huis waar je direct appartementen kunt verhuren, centraal gelegen in de glooiende heuvels van Le Marche, op slechts een half uur van de kust. De split level woning is stijlvol gerenoveerd in de afgelopen 10 jaar en heeft 3 appartementen waarvan er 1 gebruikt wordt door de bewoners zelf.

Indeling: Appartement 1 wordt gebruikt als woonhuis op 1e verdieping: hal, woonkamer met houtkachel, keuken, badkamer en slaapkamer. (80m2) Appartement 2 ligt op begane grond en 1e verdieping: hal, badkamer, keuken, slaapkamer, op 1e verdieping: badkamer en 2 slaapkamers, kleine zolder voor privé gebruik, overdekt terras. (70m2) Appartement 3/ studio ligt op de begane grond, slaapruimte met pelletkachel, woonkeuken en badkamer. (50m2)

Alle ramen en buitendeuren van de appartementen zijn voorzien van dubbel glas en horren. Bij alle appartementen zijn terrassen aanwezig met prachtig uitzicht over de vallei Centrale verwarming aanwezig door het gehele huis, nieuwe verwarmingsketel en thermostaat 2019.

Het vakantiehuis heeft een uitstekende ligging, midden in de natuur maar toch niet ver van de bewoonde wereld. De woning is te bereiken via een doodlopende geasfalteerde weg waar nog 2 andere vakantiehuizen aan liggen (niet voor verhuur). Het dorp ligt op 2 km afstand, er is een kleine supermarkt, postkantoor, bar en er zijn meerdere restaurantjes.

In de tuin ligt een zwembad (2018) van 8mx4m, diepte 130cm, met terras en buitendouche. Op het perceel staan nog een kleine garage (15m2) en een pizzaoven/houtopslag (20 m²) beide nog te renoveren en een grote schuur (60 m²). Verdeeld over het terrein staan verschillende fruit- en olijfbomen.
De rust, de stilte en het uitzicht zijn overweldigend…La Dolce Vita bestaat.

Voor meer info :

Marion: 0039-3476852779 of Erik: 0039-3421322735