Le Marche: Fraai complex met woonhuis, gastenhuis, garage, zwembad en heerlijke tuin

Le Marche: Fraai complex met woonhuis, gastenhuis, garage, zwembad en heerlijke tuin

245.000
Casa Mombaroccio

In een van de mooiste regio’s van Italië, Le Marche, is nu een fraai complex te koop dat u optimaal woon- en vakantiegenot biedt. Het bestaat uit een ruim en comfortabel woonhuis, een gasten-/ vakantiehuis (met verhuurmogelijkheden), een flinke garage/berging, een heerlijk zwembad, een mooie tuin en liefst drie eigen parkeerplaatsen. Alles in zeer goede staat van onderhoud.

Het complex ligt in een gezellige en vriendelijke borghetto van zeven woningen, op loopafstand van het historische en ommuurde ministadje Mombaroccio en in een sprookjesachtig heuvel- landschap. De belangrijke steden Pesaro, Fano en Urbino zijn dichtbij, evenals de zee en een mooi zandstrand. Natuur en cultuur treft u in overvloed. De huidige Nederlandse eigenaren hebben hier 17 jaar met liefde en plezier gewoond. Zij zijn nu op een leeftijd dat ze zich weer wat meer op hun roots willen oriënteren.
Alle bebouwing, evenals het zwembad, is officieel “in regola”.

Woonhuis
Opp. 120 m2. Geheel vrijstaand.Alles gelijkvloers! Ruime woonkeuken met keukenblok over volle breedte met alle apparatuur; fraaie zitkamer; drie ruime slaapkamers; moderne bad- kamer met toilet, bidet, douchecabine en dubbele wastafel; inpandige berging; twee gangen; heerlijke veranda. Cen- trale verwarming; houtkachel in de woonkeuken. Energielab. G.

Gasten-/vakantiehuis
Opp. 50 m2. Leefruimte boven: keuken, eethoek, zithoek en bad-
kamer/toilet. Beneden: twee slaap- kamers. Dit huis is in de lente, zomer en nazomer zeer geschikt om te verhuren, wat door huidige eigenaren succesvol gedaan wordt. Energielab. G.

Garage/berging
Opp. 23 m2. Ook ideaal als atelier of werkplaats. Grote ramen.

Zwembad
Degelijk houten zwembad met professionele liner, pomp en filter. Afmeting binnen: 7,3×4,8 meter. Hardhouten bovenrand.

Tuin en terrassen
Grote tuin achter met gezellige hoeken. Veel zon en schaduw. Fruit- bomen.Veel privacy. Groot terras voor. Het logeerhuis heeft voor en achter een eigen terras.Totale opp. perceel 1132 m2.

Inrichting
De beide huizen zijn compleet in- gericht. Mogelijkheid tot overname van veel inboedel. U kunt er dus zo in. Later kunt u dan eventueel e.e.a naar eigen smaak vervangen.