Le Marche: Geraffineerde, luxe villa met zwembad bij Fossombrone te koop

Op een heuvel en volledig omringd door prachtige wijngaarden, gouden koren – en zonnebloemvelden, ligt deze prachtige 150 jaar oude gerestaureerde herenboerderij. Deze plek biedt prachtige vergezichten en de lucht is er nog zuiver en gezond.

Het huis is verwijderd van de toeristische drukte en men kan van hieruit de kleine dorpjes ontdekken waar het leven nog traag zijn gang gaat zoals 50 jaar geleden.

Op 5 minuten van het dorp Isola Del Piano, 30 minuten van de Adriatische Kust, 30 minuten van Urbino, 1uur van Ancona Airport is het een uitstekend uitgangspunt om de authentieke regio Le Marche te ontdekken, het verborgen juweel van Italië.

De restauratie startte in 2012 en werd voltooid in 2015.

Het huis telt 7 kamers met volledig ingerichte badkamers en dressing.

De stijl aan de buitenkant werd behouden aangezien het huis als beschermd goed staat ingeschreven bij de Italiaanse Dienst Culturele en Historische Zaken.

Binnenshuis werd een volledige reorganisatie van indeling doorgevoerd, die beantwoordt aan een comfortabele en minimalistische stijl met respect voor traditie en oog voor detail, gebaseerd op strakke lijnen, eenvoud en pure materialen, zoals oude stenen, eiken balken en cotto. Het zwarte Modulnova keukenblok is het kloppende hart van het huis.

De 7 kamers en badkamers zijn geheel in stijl gerenoveerd, met als hoofdtoon wit en beige. Ze zijn allen bewust ruim gecreëerd en ademen een sobere rust uit.

De badkamermeubels, ontworpen door de eigenares, contrasteren met het eikenhouten plafond en het vakmanschap van de oude stenen muren. De kamers bieden alle moderne comfort zoals Full HD LED televisie, wifi en airco.

De kamers bieden veel ruimte en zijn ingericht om rust uit te stralen. Het resultaat is een geslaagde harmonie tussen de oude elementen, hedendaags comfort en genot. Voor de hoofdtonen van de kamers is bewust gekozen voor wit, beige, hout en natuursteen. En-suite badkamer met inloopdouche, marmeren lavabo, toilet en bidet.

In het bijgebouw, “L’ Annesso” genaamd, is er eveneens een badkamer met toilet en douche, een kitchenette in witte marmer, airco, TV en WIFI.

Het zeer natuurlijk ogend zwembad (11X4) en de zonneterrassen (17×7) zijn in perfecte harmonie met de omringende tuin met een oppervlakte van 7600 m2

Gelijkvloers:

-Ingang, vestiaire, hall, apart toilet

-traphal

-Keuken (60m2) volledig ingericht vaatwas Miele, inductie AEG, met open haard, BOSE muziek speakers

-Wasplaats volledig ingericht (oven, microwave, amerikaanse frigo met ijsblokmachine, wijnfrigo, wasmachine, droogkast, dubbele wasbak)

-Huiskamer (60m2) met open haard

-Satelliet TV, full HD LED wifi TV

-BOSE muziek speakers

-1 slaapkamer met dressing en ensuite badkamer (bad, douche, wc, bidet, dubbele lavabo)

-alarmsysteem

-vloerverwarming

Eerste verdieping:

-brede gang met ingemaakte kasten

-4 slaapkamers met ensuite badkamers voorzien van airco en dressingkasten en Full HD LED televisie.

-alarmsysteem

Tweede verdieping:

-2 slaapkamers met ensuite badkamer voorzien van airco en Full HD LED televisie.

-technische zone met warmtepompen, en verwarmingsinstallatie

-zolderruimte met voorziene aansluitingen voor wasmachine en droogkast

Annex:

-35m2

-kitchenette in witte marmer

-badkamer met inloopdouche, wc en lavabo in corian

-aansluiting TV en WIFI

-airco

Op het dak liggen zonnepanelen voor warm waterproductie.

Voorziening voor aansluiting photovoltaïsche panelen voor productie van elektrische energie.

Het huis is volledig voorzien van LED verlichting

De tuin is voorzien van een full automatisch irrigatiesysteem, waterput en ondergrondse tank(34.000 liter) voor grondwater.

LED verlichting in en rond het zwembad en onder diverse bomen in de tuin.