Le Marche: gedeeltelijk gerenoveerd stenen pand met uitzicht op zee te koop

RIPATRANSONE – Een paar kilometer van Grottammare, in een panoramisch gebied met uitzicht op zee: gedeeltelijk gerenoveerde stenen woning van ca. 400 m2 verdeeld over twee verdiepingen.

Gelijkvloers: ca. 260 m2 (nog niet voltooid) met een grote woonkamer van ca. 65 m2 met uitzicht op de tuin, een keuken, een bijkeuken, een slaapkamer, een badkamer, een technische ruimte en een ruimte voor een lift.
Er is de mogelijkheid on de indeling te wijzigen.
Eerste verdieping van ca. 90 m2, bereikbaar via een buitentrap met een loggia van ca. 16 compleet met houtoven: woonkamer met open haard en kitchenette, een slaapkamer, een badkamer en een grote opslag / studeerkamer, een comfortabele houten trap om toegang te krijgen tot het bovenste niveau met schuine plafonds, van hoogten van 2,63 tot mt. 1,54, bestaande uit een grote slaapkamer met ingebouwde kasten aan de zijkanten met minimale hoogte.

Het huis is uitgerust met video-intercom, leuningen, satellietsysteem, airconditioning, geïntegreerde verwarming met gasboiler en kw fotovoltaïsch systeem. 10. De woning beschikt over een garage van ca. 25 met directe toegang tot de begane grond en een tuin van ca. 1800 m2 compleet met irrigatiesysteem, gemetselde barbecue, sommige fonteinen zijn ook gevoed met bronwater en een handige houtschuur.

Het pand is bereikbaar via een grintweg van ongeveer 1 km.