Le Marche: Appartementen op 50 meter van het strand van Gabicce Mare te koop

2 Prestigieuze appartementen in een centraal gelegen gebouw op 50 meter van de zee, aan het begin van het voetgangersgebied en op de hoek van wat het nieuwe centrale plein van Gabicce Mare zal worden.

Elegante woonstructuur met innovatieve materalen, de beste technieken voor thermische en akoestische isolatie en een ondergrondse parkeergarage.

De appartementen vormen een uitstekende investering aangezien de huuraanvragen voor de zomer continu zijn.

  • App. N. 9 – 2e verdieping – 179.000 € (appartement met 1 slaapkamer) 54.06 m2
  • VERKOCHT

  • App. N. 11 – 3e verdieping – 235.000 € (gemeubileerd appartement met 1 slaapkamer) 54.09 m2

Gabicce Mare is een klein naturalistisch juweel met kliffen en het voorgebergte van het natuurreservaat van Monte San Bartolo, dat doorkruist wordt door schilderachtige paden die uitkijken over de hele Riviera Romagnola. U kunt gaan fietsen of wandelen om de lokale flora en fauna te ontdekken. Ondanks dat Gabicce een klein stadje is, herbergt het vele hotels met uitstekende diensten, uitgeruste stranden, sport, amusement en vrije tijd.

MET DE TREIN: Trenitalia FS – www.trenitalia.com Station Cattolica – San Giovanni in Marignano – Gabicce Vanaf hier buslijn 134 of taxi (reistijd 5-10 min)

MET DE AUTO: Autosnelweg A14 Milaan-Bari, afrit Cattolica en vervolgens SS16 Adriatica tot Gabicce Mare. Gabicce Mare ligt een paar kilometer van Riccione (Emilia Romagna).