Lazio: Exclusieve villa aan de zee te koop in Santa Marinella

Op het mooiste en meest fascinerende punt van S.Marinella: prachtige VILLA AAN DE ZEE met prachtig zeezicht. Gelegen op een steenworp afstand van het historische centrum van Santa Marinella, dicht bij alle diensten, maar tegelijkertijd in een extreem priv├ęgebied en in een exclusieve context.

De villa is verdeeld over verschillende niveaus:

Op het gelijkvloers is er een prachtige woonkamer met uitzicht op het terras met zicht op zee vanuit elke hoek, vanaf het terras kunt u rechtstreeks naar de goed onderhouden tuin met sierplanten en comfortabele ontspanningsruimtes. Vanuit de grote ramen van de woonkamer kunt u genieten van een suggestief uitzicht, een grote keuken met open haard en een badkamer.

Een prachtige ingelegde houten trap leidt naar de bovenste verdieping bestaande uit vier slaapkamers en drie badkamers (twee slaapkamers met elk een eigen badkamer, derde slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met een zeer grote hoofdbadkamer).

Elegante zolder met slaapkamer, badkamer en groot terras.

Op de begane grond bevindt zich een comfortabele conci├źrgewoning, bestaande uit twee slaapkamers en twee badkamers.

De villa is volledig en fijn gerestaureerd, onafhankelijke aardgasverwarming, airconditioning, prachtige externe gordijnen, terracotta vloeren en elegante majolica.

PRIJS OP AANVRAAG

(de exacte positie wordt niet weergegeven op Google Maps)