Iseo meer: Appartementen in nieuwbouwcomplex met panoramisch infinity zwembad te koop

Iseo meer: Appartementen in nieuwbouwcomplex met panoramisch infinity zwembad te koop

323.200
Trivia

Prachtig gelegen, met uitzicht op het meer en op wandelafstand van winkels en voorzieningen, op 15 minuten van de fascinerende steden Lovere en Sarnico en goed verbonden met de grote kunststeden zoals Bergamo, Verona, Venetië en Milaan.
Trivia Resort heeft een unieke locatie, niet geschonden door massatoerisme en in het midden van tal van activiteiten het hele jaar door, van bergwandelen, skiën en SPA’s tot zomerse stranddagen, boottochten, zeilen, naast de stadspoort en eno-gastronomische rondleidingen.

Trivia Resorts bestaat uit slechts 12 appartementen, van 2 tot 4 slaapkamers, allemaal met buitengewoon uitzicht op het meer en leefbare dakterrassen en tuinen.
Een infinity verwarmd zwembad met pergola’s en geplaveid zonneterras is de kers op de taart voor perfecte dagen van pure ontspanning.

Er is gekozen voor een eigentijdse minimalistische stijl, met glas, hout en groene zones als hoofdelementen in combinatie met een minimaal ontwerpconcept.
Brede schuifdeuren naar de tuinen en de dakterrassen garanderen een prachtig uitzicht op het meer, Montisola en het feërieke landschap.

Beschikbare eigendommen (prijzen tussen 323 200 en 444 100 euro):

  • 4 buitengewone appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers, prachtige leefbare terrassen en ruime privé-tuinen.

Het Iseomeer is een ongerepte parel in Lombardije. Een natuurlijke nis aan de voet van de beboste uitlopers van Orobiche, omringd door wijngaarden, olijfbomen en boomgaarden.

Naast spectaculaire rotsachtige ravijnen en de mediterrane natuur, is het Iseomeer ook de geboorteplek van Riva-jachten, aanwezig op het Cannes Yachting Festival met 21 schepen, waaronder 6 wereldpremières.

Monte Isola, het grootste van de drie meereilanden, organiseerde in 2016 het prachtige wandelpad van 3 km met verbindingen naar het vasteland. De beroemde hedendaagse kunstenaar Vladimirov Yavachev Christo beloofde “Je loopt op het water” en het meer en zijn omgeving bereidden zich voor op het wonder met spectaculaire welkomstevenementen.

In de buurt genieten wijnliefhebbers van de heerlijke Franciacorta proeverijen. In combinatie met de heerlijke streekgerechten die de tong strelen tijdens enogastronomische hoogtepunten.

Tussen de dichte bossen en de zachte ups en downs van de wijngaarden herbergt Franciacorta de glamoureuze charme van de Mille Miglia, de legendarische oldtimerrace, die een nobel en betekenisvol huwelijk tussen twee Made in Italy-parels viert.

Van Orio tot Milaan, Italiaanse mode is een stap verwijderd van deze wonderlijke plek.