Heerlijk toevluchtsoord in een Middeleeuws dorp in de bergen

Slaapkamers 4 Badkamers 1

Liguria (Triora) – Casa Rossetti – 4 slaapkamers, balkon en tuin in Middeleeuws dorp.

Casa Rossetti is een charmant huis dat je persoonlijk moet gezien hebben om het naar waarde te kunnen schatten. Je komt binnen via een authetieke, oude houten deur. Een trap leidt je naar de woonkeuken met balkon van waar je geniet van een prachtig uitzicht op de omliggende bergen, en via een klein bruggetje kom je in de tuin met een Kaki fruitboom.
Boven zijn er twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en zicht op de bergen en de andere met twee enkele bedden.
Beneden is er een badkamer, een andere tweepersoonskamer, een kleinere kamer en een opslagplaats.

Het huis is ideaal voor wie op zoek is naar een rustig toevluchtsoord, voor mensen die genieten van het buitenleven en de natuur. Tegelijk biedt het met zijn 4 slaapkamers veel ruimte om vrienden en gasten te ontvangen en kan het erg gezellig zijn in de winter.

Deze eigendom staat al een tijdje leeg en er dienen wat werken te gebeuren om alles te moderniseren, maar de structuur is gezond.

Het dorpje Triora is verkozen tot één van de mooiste dorpjes van Italië en is een Middeleeuws dorp met uitzonderlijk mooie uitzichten op de vallei en de bergen. Er is een winkeltje, pizzeria, een paar bars, een speeltuin en tennisplein.

Het buurdorp Molini di Triora (wat lager in de vallei gelegen) heeft een soort natuurlijk zwembad in de natuur en een picniczone.

Het is een uniek gebied gezien je zowel de kust (31 km naar de zandstranden van Arma di Taggia) als de skigebieden (59 km naar het skigebied van Limone Piemonte) vlot kunt bereiken met de wagen.
De internationale luchthaven van Nice, Cote d-Azur, aan de Franse Riviera, is ca. 1u40 met de auto.

Contactgegevens eigenaar :
Adres woning : Triora, Imperia, Liguria
Naam eigenaar : Greta Inglis
GSM : 00447551124309
E-mail : go.italianhouses@gmail.com
Gesproken talen : Italiaans en Engels