Gardameer: Luxe penthouse appartement met meerzicht te koop

Recent gebouwd, in een exclusieve context, in de gemeente Desenzano del Garda. Prachtig uitzicht op het Gardameer, de heuvels en het betoverende landschap van duizend kleuren .

Binnen deze elegante context van de hoogste kwaliteit en modern design, bevindt zich op de bovenste verdieping een ruim penthouse appartement met terrassen. Het bestaat uit een entree, grote woonkamer met open keuken, studeerkamer, hoofdslaapkamer met inloopkast en exclusieve privé badkamer, tweede tweepersoons slaapkamer met badkamer. Zonneterras boven. Grote garages in het souterrain, bereikbaar per lift.

Elk aspect, zowel ontwerp als constructie en zowel interne als externe afwerking, is met precisie en aandacht tot in de kleinste details bestudeerd en gerealiseerd. De keuze voor kostbare materialen en de zoektocht naar verfijnde architectonische oplossingen maken elke ruimte uniek en bijzonder. De hier voorgestelde eenheid wordt gekenmerkt door grote ramen, ruime buitenruimtes en loggia’s. Binnenin zijn de volumes groot en valt meteen het gevoel van verfijning op.