Gardameer: Gerenoveerd appartement in residentie met zwembad te koop

In een residentie met zwembad en groot solarium omgeven door groen, en gelegen in het eerste achterland van Garda, op slechts 7 km van het meer en Desenzano d / G: een prachtig, groot appartement op de eerste en bovenste verdieping. De helderheid en ruimtelijkheid, geaccentueerd door het visuele spel van de zichtbare balken en de grote vide met uitzicht op de woonkamer, die de oppervlakte van het appartement bijna verdubbelt, maken dat dit appartement uniek is.

Het bestaat uit een grote woonkamer met open keuken en een ruim balkon met uitzicht op het groen en het zwembad, gang, twee grote slaapkamers met balkons en twee badkamers met ramen. Vanuit het woongedeelte komt u via de fraaie trap op de mezzanine.

Het appartement werd in 2021 volledig gerenoveerd met moderne en verfijnde afwerkingen: nieuwste generatie condensatieketel met geavanceerde thermostaat en radiatoren met elektroklep, nieuw elektrisch systeem, aanleg voor airconditioning, groot formaat vloeren en parket in kostbaar hout, gelakte houten deuren, gepantserde deur, houten ramen met 3 afdichtingen met totale opening en klep, een badkamer met ligbad en een met een 75 × 90 douchebak van harsglas, beide compleet met kast met wastafel en spiegel. De woning omvat een grote garage en een royale kelder met ramen. Uitstekende woonoplossing, ideaal als eerste huis voor stellen en gezinnen.