Gardameer: Duplex-appartement in het historische centrum van Desenzano del Garda te koop

Op een steenworp afstand van Piazza Garibaldi in het historische centrum van Desenzano d / G: uniek duplex appartement met uitstekende afwerking, inclusief domoticasysteem, hoogwaardige materialen, parketvloeren en zichtbare balken in alle kamers.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een mezzanine met directe toegang via een mooie open trap, onderdeel van een nieuw gebouwd elegant gebouw met lift en bestaande uit slechts 5 wooneenheden.

Het bestaat uit een grote woonkamer met dubbele hoogte en uitzicht op een mooie privé binnenplaats, open keuken, slaapkamer met tweepersoonsbed met inloopkast, eenpersoonsslaapkamer, badkamer met extra grote douche en wasruimte.

Vanuit de woonkamer, via de trap, heeft u toegang tot de mezzanine met uitzicht op de woonkamer waarin een ontspannings- / studeerruimte met een designhaard, een logeerkamer en een tweede kamer, evenals een badkamer met bubbelbad. Tevens is er vanuit de woonkamer een mooie buitenruimte bereikbaar.

Er is een onoverdekte parkeerplaats in het pand en een dubbele ondergrondse garage. Toestemming voor uitbreiding van het buitensolarium is reeds verleend. Ideaal zowel als eerste als tweede woning.