Gardameer – Desenzano del Garda: 8 nieuwe appartementen met meerzicht te koop

Gelegen in een elegante context en bevoorrechte woonwijk van de gemeente Desenzano del Garda, gunstig gelegen ten opzichte van diensten, het meer en de stad: nieuwbouw residentie met 8 prestigieuze wooneenheden.

Het gebouw zal worden gekenmerkt door een modern design, zorg en aandacht voor details waaronder anti-seismische bouw, hoog niveau en kwaliteit van afwerkingsmaterialen, hypermoderne hydraulische en elektrische systemen met basis domotica en alarm, om de hoogste kwaliteit van wooncomfort te garanderen. Energieklasse A4.

innen deze prachtige residentie zijn verschillende typen appartementen beschikbaar, van driekamerappartementen tot vierkamerappartementen met privétuinen of grote bewoonbare terrassen en fantastische penthouses met privédaksolarium.

Vanuit alle kamers van de exclusieve residentie geniet u van één van de mooisteuitzichten op het meer in de stad Desenzano d / G, van de Veronese-oever tot de Brescia-kant van het meer, van Sirmione tot Manerba d / g omhoog naar de bergen die naar Riva del Garda leiden, met de daken van de stad Desenzano op de achtergrond.

Bijzondere aandacht is besteed aan de esthetiek en het ontwerp van het complex, externe LED-verlichting, kristallen borstweringen, enkel fotovoltaïsch systeem voor elke wooneenheid, lift, zorg voor de gemeenschappelijke delen, dit alles om de bijbehorende beheerkosten te minimaliseren en een exclusiviteit te garanderen. die de investering en de waarde van de eigendommen in de loop van de tijd kunnen garanderen.

Mogelijkheid om de interne indeling van ruimtes en afwerkingen aan te passen aan de hoge kwaliteitsspecificaties om zo uw eigen op maat gemaakte woning te kunnen creëren. Geavanceerde eigentijdse woonoplossingen om maximaal wooncomfort te garanderen.

De voorgestelde prijzen genieten van de huidige wettelijke belastingvoordelen die een korting op de factuur van € 96.000 mogelijk maken door de oorspronkelijke prijzen te verlagen.

Niet inbegrepen in de vraagprijs: enkele of dubbele garages met prijzen variërend van € 45.000 tot € 95.000 op basis van de grootte ervan.

Het voorgestelde renderbeeld is louter indicatief.