Como meer: nieuwe appartementen met meerzicht en zwembad te koop

Gera Lario, gloednieuwe residentie met zwembad.

De residentie “VIGNA LUISA” werd gebouwd voor meer- en natuurliefhebbers. De residentie werd ingehuldigd in het voorjaar van 2018, is gelegen in een rustige omgeving op een steenworp afstand van het strand en het stadscentrum.

De residentie bestaat uit 15 wooneenheden van verschillende groottes verdeeld in 4 moderne blokken met mooie architectonische afwerkingen en een eigen ingang voor elk appartement.

Elk blok bestaat uit 4 appartementen, twee op de begane grond en twee op de eerste verdieping. Alle appartementen op de begane grond hebben een overdekt terras, een eigen tuin en uitzicht op het meer, terwijl de appartementen op de eerste verdieping grote terrassen hebben en natuurlijk eveneens uitzicht op het meer.

* Appartement A op de eerste verdieping van ongeveer 70 m2 bestaande uit: hal, woonkamer met open keuken, directe toegang tot het overdekte terras van 13m2, 2 slaapkamers, 1 badkamer en privé tuin van 95 m2.
€ 260.000,00.

* Appartement C op de eerste verdieping van ongeveer 70 m2 bestaande uit: hal, woonkamer met open keuken plus directe toegang tot het terras van ongeveer 15 m2, twee slaapkamers en badkamer. Garage van 28 m² in de kelder.
€ 270.000,00.

De hoogwaardige afwerkingen maken deze residentie uniek in zijn soort!