Como, Brianza: Agriturismo te koop

Villa, golfbaan, clubhuis, restaurant, indoor voetbalveld, gym, spa, vliegveld, hangar voor 2 vliegtuigen, met een park van 17 hectare volledig omsloten door een laurierhaag gecombineerd met gaas, met uitzicht op de Alpen en op de Lambro-vallei , momenteel in gebruik als agriturismo, gelegen in Lombardije, tussen Como, Lecco, Monza en Milaan, nabij het meer van Alserio, meer bepaald in de gemeente Anzano del Parco.

Bij de eigendom hoort een rijke waterbron (vroegere aquaduct) en een fotovoltaisch partk met een vermogen van
50 kwatt, meer dan genoeg om aan zijn energiebehoeften te voldoen.

Het hoofdgebouw (villa) werd gebouwd in 1981 en volledig gerenoveerd in 2000.
Het huis is een passief zonnehuis van 700 m², onafhankelijk verwarmd en voorzien van airconditioning.
Het is verdeeld over 2 verdiepingen: het slaapgedeelte is gepantserd en gemaakt in bio-architectuur, het heeft airconditioning en heeft ook een luchtwassysteem dat 1000 mc / h steriele lucht levert.
Een prachtige privétuin, fijn beplant, van ongeveer 6000 m², met zwembad en meertje.

2 onafhankelijke gebouwtjes van 50 m2 met badkamers. Eén voor de gasten en één voor het personeel.
Conciergewoning van ca. 120 m2 met keuken, 3 slaapakmers en 2 badkamers.

Deze eigendom is momenteel een charmante agriturismo met restaurant met 60/80 zitplaatsen en beschikt over een 9-hole PAR 30 golfbaan, één van de mooiste in zijn soort in Italië.

Een overdekte structuur in gelamineerd hout van 56 × 28 meter, herbergt een indoor voetbalveld met kunstgras voor wedstrijden van 5 + 5 en / of 7 + 7.

Er zijn verschillende soorten landbouw- en bloementeeltactiviteiten.

Een oppervlakte, geautoriseerd door de ENAC, is een echte landingsplaats waar helikopters, ultralichte vliegtuigen en zelfs vliegtuigen met bepaalde kenmerken kunnen landen. De baan is ook uitgerust met een nieuwe hangar voor 2 vliegtuigen.

De agriturismo is de perfecte locatie voor ceremonies, evenementen dankzij het grote formaat. Het biedt een ongelooflijk panoramisch zicht op de Lambro vallei en de omliggende bergen.