Piemonte: Romantische, vernieuwde villa met prachtig uitzicht, verdeeld in 4 ruime appartementen

Piemonte: Romantische, vernieuwde villa met prachtig uitzicht, verdeeld in 4 ruime appartementen

540.000
adv011

Als je van ‘instapklaar’ houdt kan je hier vanaf morgen probleemloos vakantie-appartementen verhuren, aan de ingang van het Langhe wijngebied.


Cissone: Dit is één van die huizen waarop “zien = kopen” echt wel van toepassing is.

Prachtig vernieuwd en bestaande uit 4 afzonderlijke ruime appartementen (elk met 2 slaapkamers en 1 badkamer) waarvan er 2 op eenvoudige wijze met elkaar kunnen verbonden worden tot één grote eigen woning. In de tuin is er bovendien nog een charmante schuur.

Stijlvol gerenoveerd met zin voor smaak en detail, prachtig onderhouden tuin rond het huis en 1 hectare relatief vlak en bruikbaar terrein rond het huis, een echt romantische plek!

Uitstekende ligging, midden in de rust aan een panoramische route met zicht op de Alpen, de natuur, boomgaarden, wijnranken, ….

Instapklaar zowel naar woning toe als naar commerciële uitbating, vandaag kopen is morgen wonen én verhuren, een unieke kans.

Een geheel dat zich leent tot allerlei toeristische activiteiten, midden in de rust en toch dichtbij alles: Barolo, Monforte d’Alba, La Morra, Dogliani, Alba liggen allemaal dicht in de buurt.


Gegevens
400 m² bewoonbaar + schuur
10.000m² (bruikbaar) terrein waarvan een deel mooi aangelegde tuin, zowel aan de voorkant als de achterzijde van het pand
Luxueus, stijlvol en volledig afgewerkt, instapklaar

Ligging
Op 25 km van Alba, 15 km van Barolo, 10 km van Monforte d’Alba en 10 km van Dogliani, een commercieel ideale ligging dus. Turijn ligt op 85 km.

Mogelijkheden
Naast een zeer ruime eerste dan wel vakantiewoning zijn er ook uitstekende opbrengstmogelijkheden. Er kunnen de dag na aankoop B&B klanten ontvangen worden of 3 à 4 vakantie appartementen verhuurd worden.
De streek is een toeristisch zeer aantrekkelijke zone (zeer dicht bij de Langhe wijnzone, Unesco Werelderfgoed, 85 km van Torino)