Calabrië: Moderne villa met zeezicht te koop

Niet iedereen kent de stad Joppolo, maar wie het geluk heeft gehad dit gebied te bezoeken, herinnert zich zeker de kleine Calabrische dorpen op de heuvels met uitzicht op de blauwe zee. Caroniti, Coccorinello, Coccorino, Monte Poro zijn de vier dorpen die samen met Joppolo één gemeente vormen, halverwege tussen de heuvels en de zee.

Bij het verlaten van de provinciale weg aan het begin van het dorp Coccorino, gaat u een kleine weg op en een paar honderd meter verderop, omringd door groene vegetatie, kunt u de villa zien waarvan de moderne architectuur perfect past in de omgeving.

Het huis ontwikkelt zich op een enkele verdieping, vanaf de ingang komt u direct in de woonkamer die bestaat uit de open keuken en de leefruimte, met twee grote openslaande deuren naar buiten waar een deel van de tuin wordt beschermd door de pergola. Het slaapgedeelte bestaat uit drie slaapkamers, twee tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer, vanuit beide tweepersoonskamers is het mogelijk om rechtstreeks de tuin in te gaan.
Er zijn ook twee badkamers, één direct verbonden met een van de slaapkamers en de andere in de gang van het slaapgedeelte, beide met een plafondraam met een gemotoriseerd openingsmechanisme.

Aan de rechterkant van het huis met een onafhankelijke ingang, heeft de villa een bijgebouw, een grote kamer met badkamer.

Grenzend aan het bijgebouw is een vrij ruime garage gecreëerd, waar naast een auto ook plaats is voor een werkbank met gereedscap en tuinmateriaal.

Het interieur van het huis is zeer goed onderhouden en de gebruikte materialen zijn ook van goede kwaliteit, elke kamer is beschilderd met pasteltinten zoals blauw, roze, geel en groen, die samen met de in detail bestudeerde meubels een aangename sfeer creëren.

Een van de hoogtepunten van de villa is het terras gebouwd op het dak van het huis dat kan worden bereikt via een buitentrap of rechtstreeks vanuit de tuin waarmee het aan een van de zijkanten is verbonden, vanaf daar is het uitzicht prachtig en kunt u genieten van het uitzicht op de zee, de omliggende heuvels en de prachtige zonsondergangen.

Misschien zegt Joppolo je niets, maar velen kennen de nabijgelegen steden Tropea en ​​Capo Vaticano. Een eindeloze keuze aan stranden, baaien met uitzicht op de kristalblauwe zee, die binnen enkele minuten bereikbaar zijn voor een magische vakantie.