Calabria: appartement met zeezicht in Tropea te koop

Het appartement, gelegen in de Via Libertà, ontwikkelt zich in een kleine condominium-context en heeft een interne oppervlakte van 70 m2.

Indeling: entree, woonkamer met open keuken, badkamer, toilet, twee slaapkamers. In de woonkamer vind je een muur uit tufsteen: gesteente van vulkanische oorsprong met de bijzonderheid dat het een consistentie heeft die gemakkelijk kan worden verwerkt; het is kenmerkend voor het voorgebergte van het eiland waar de stad voor staat, waarvoor u vanaf het terras het uitzicht kunt bewonderen van deze natuurlijke schoonheid, uniek in Italië.
Buiten zie je een grote binnenplaats met parkeerplaatsen.

De woning verkeert in een goede externe staat en is intern gerenoveerd. Het gebouw heeft zijn oude charme behouden. Het wordt volledig gemeubileerd opgeleverd. De weg die naar het pand leidt, staat in verbinding met het beroemde “Cannone” -plein.
De Costa degli Dei, ook wel Costa Bella genoemd, is een paradijselijk stuk zee van ongeveer 55 km gelegen in Calabrië in de provincie Vibo Valentia en kijkt uit over de Tyrreense Zee die zich van noord naar zuid uitstrekt van Pizzo tot Nicotera.
De kleuren van de zee en de scenario’s van dit gebied met lange witte stranden en grillige rotsen, zijn uitzonderlijk en uniek.