Calabria: 5 vakantiehuisjes (apart of samen) bij Tropea te koop op 200 meter van de zee

VAKANTIEHUIS MET ZEEZICHT in Parghelia, 3 km van het centrum van Tropea. Rijhuis 1 verdieping – commerciële oppervlakte: 93 m² – 2 slaapkamers, 2 badkamers. Balkon, Garage / parkeerplaats inbegrepen in de prijs. Goede staat. Ingebouwde kleerkasten. Zuid oriëntatie – Onafhankelijke verwarming: Warmtepomp / koud-warm – Airconditioning – Met ruime tuin en balkon.

Uitstekende investering voor verhuur.

Ligging: vlakbij het prachtige Tropea, genaamd “Perla del Tirreno”, blauwe vlag 2020, één van de mooiste dorpen in Italië sinds 2020 en een sterke kandidaat voor de prestigieuze erkenning van Culturele Hoofdstad in Calabrië voor 2022.
Het strand bevindt zich op 200 meter afstand en is te bereiken via een privé-weg.

Er staan 5 huizen te koop in dit complex. Alle 5 zijn ze als volgt ingedeeld: gelijkvloers met entree, woonkamer, open keuken en badkamer, plus patiotuin. Boven is er een tweepersoonsslaapkamer, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, een badkamer en 2 balkons waarvan één met uitzicht op zee.
Ze hebben allemaal airconditioning, een eigen toegewezen parkeerplaats en ze worden volledig gemeubileerd opgeleverd.


De Costa degli Dei, ook wel Costa Bella genoemd, is een paradijselijk stuk zee van ongeveer 55 km gelegen in Calabrië in de provincie Vibo Valentia en kijkt uit over de Tyrreense Zee die zich van noord naar zuid uitstrekt van Pizzo tot Nicotera. De kleuren van de zee en het landschap van dit gebied met zowel lange witte stranden en grillige rotsen, zijn uitzonderlijk.