Elegante Art Nouveau woning in Cascina

Slaapkamers 5 Badkamers 3 Terrein 200 m²

Toscane – Ruim, elegant Art Nouveau huis dat zijn klassieke charme heeft behouden, in combinatie met alle hedendaags comfort. In de stad, maar met veel privacy. Een paar jaar geleden volledig gerenoveerd.
Op wandelafstand van het voetgangersgebied van Cascina en de belangrijkste voorzieningen (apotheek, postkantoor, supermarkt, station, scholen, winkels, restaurants, pubs).

Ideaal voor grote gezinnen, toeristische accommodatie of verschillende koppels die samen kopen. Het huis bestaat uit drie grote, onafhankelijke maar communicerende appartementen. Elk heeft een 35 m² dubbele woonkamer, keuken (18-20 m²) met kookeiland en bijkeuken, twee slaapkamers (20 en 22 m²) en een grote badkamer (7 m²).

De noord-zuid blootstelling houdt het helder, koel in de zomer en warm in de winter.

Kwaliteitsvolle afwerking: een aantal plafonds zijn voorzien van fresco’s, andere gewelfd of met zichtbare balken, prachtige tegelkachel, originele vloeren en ramen (zowel binnen als buiten), skylights boven de trap van steen met gietijzeren balustrades. 3 designbadkamers in verschillende stijlen, sauna, inloopkast, dubbele beglazing, muskietennetten, thermisch geïsoleerd dak, schotelantenne, glasvezelnetwerk, airconditioning. Fotovoltaïsch systeem van 6 kW, 500 liter zonnestelsel, autoclaaf, waterontharder.

Bij het pand hoort een mooie groene stadstuin, zorgvuldig geplant en ingericht, een kleine toegangsweg en een binnenplaats met aan de achterkant een tweede onafhankelijke ingang op de begane grond.

Het bewoonbare oppervlakte bedraagt bruto 450 vierkante meter, de tuin beslaat 200 vierkante meter plus de particuliere weg.
Op verzoek kunnen we het gedeeltelijk gemeubileerd achterlaten.

Het huis ligt naast het treinstation dat uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en wegverbindingen garandeert:

  • Luchthaven van Pisa: 10 minuten
  • Livorno: 20 minuten
  • Lucca: 30 minuten
  • Florence: 35 minuten
  • Zee: 20 minuten

Contactgegevens eigenaar :
Adres eigendom: Via Cei 51, Cascina
Naam eigenaar: : Katalin Debrei
E-mail: Katadeb@gmail.com
Tel: +393462280942
Gesproken talen: Italiaans, Engels