Slaapkamers 6 Badkamers 3

Deze parel is één van de mooiste panden van het dorp Spigno Monferrato, gelegen in de Bormida-vallei in Zuid-Piemonte, vlakbij de grens met Liguria, tussen het thermenstadje Acqui Terme en de Bloemenrivièra.

De gevel is volledig gerenoveerd, binnen is er één appartement vernieuwd. Andere ruimtes dienen nog aangepakt te worden, wat je de mogelijkheid geeft om interieur en indeling naar wens te personaliseren. De authentieke kenmerken van het gebouw, zoals de originele vloeren, hoge geboogde plafonds, wijnkelder …, zijn bewaard gebleven.

Zo is het dankzij de grootte perfect mogelijk om diverse wooneenheden te creëren voor een toeristische accommodatie of zelfs om een huiskamerrestaurant te starten. De woning is zeker geschikt voor grote gezinnen gezien de vele ruimtes.

Indeling:

  • gelijkvloers: ruime inkomhal en trapzaal, woonkamer, 3 bergruimtes, toilet. Te verbouwen ruimtes met aparte ingang, perfect voor gasten. Er is een prachtige tuin, waar voldoende ruimte is voor etentjes met vrienden, een relax-zone met opzetzwembad of jacuzzi …
  • eerste verdieping: 2 wooneenheden waarvan één reeds volledig verbouwd. Deze laatste beschikt over een keuken, eetplaats, salon, 2 slaapkamers en een badkamer. Het nog te verbouwen gedeelte bestaat nu uit en ruime woonkamer, woonkeuken, salon, bureau, 4 slaapkamers en badkamer.
  • zolder
  • garage
  • halfondergrondse wijnkelder

Op wandelafstand : bars, restaurant, kruideniers, slagerij, post, apotheek.

Slaapkamers 6 Badkamers 3