Op een steenworp afstand van de stad Scansano, thuisbasis van goede wijn, in de provincie Grosseto: Historische borgo geconstrueerd op de fundamenten van een oude agrarische nederzetting met een twintigtal mooie huizen, elk met een eigen buitenruimte en een prachtig uitzicht op het omliggende platteland.

Geïnspireerd door de typische levensstijl van Toscane en trouw aan de elegantie van de regio, herleeft het dorp vandaag in totaal respect voor de geschiedenis van deze betoverde plek. Een ideale combinatie van traditie en modern comfort, met warme en uitnodigende binnenruimtes en gemeenschappelijke delen. Van het zwembad tot de sportschool, van de tuin waar u oude biologische passies kunt cultiveren tot de altijd actieve beveiligingsdienst.

In het hart van Toscane, in de buurt van Grosseto en de mooiste zee van de Maremma, zijn we slechts twee uur verwijderd van Rome en van het vliegveld van Pisa. Dicht bij de grootste golfbanen in Italië en de spa’s van Saturnia, biedt het adembenemende landschappen en eindeloze mogelijkheden voor recreatie, zowel binnen als buiten, inclusief fietsen en paardrijden.

Afhankelijk van je behoeftes, zijn er diverse soorten wooneenheden beschikbaar: appartementen in het oude dorp, villa’s met eigen tuinen, …

Enkele voorbeelden met relatieve prijzen:
Appartement van 104 m², tuin van 175 m² (5-246sub5)
€ 300,000.00
Appartement van 113 m², overdekt terras van 16 m², terras van 22 m², tuin van 140 m² (3-246sub3)
€ 400.000,00
Appartement van 130 m², terras van 16 m², tuin van 140 m² (4-246sub4)
€ 415.000,00
Rijwoning van 109 m², taverne van 60 m², tuin van 380 m² (9a-250su1)
€ 380,000.00
Vrijstaand huis van 102 m², taverne van 53 m², overdekt terras van 11 m², terras van 31 m², tuin van 488 m² (8a-265)
€ 415.000,00

Slaapkamers 6 Badkamers 3

Deze parel is één van de mooiste panden van het dorp Spigno Monferrato, gelegen in de Bormida-vallei in Zuid-Piemonte, vlakbij de grens met Liguria, tussen het thermenstadje Acqui Terme en de Bloemenrivièra.

De gevel is volledig gerenoveerd, binnen is er één appartement vernieuwd. Andere ruimtes dienen nog aangepakt te worden, wat je de mogelijkheid geeft om interieur en indeling naar wens te personaliseren. De authentieke kenmerken van het gebouw, zoals de originele vloeren, hoge geboogde plafonds, wijnkelder …, zijn bewaard gebleven.

Zo is het dankzij de grootte perfect mogelijk om diverse wooneenheden te creëren voor een toeristische accommodatie of zelfs om een huiskamerrestaurant te starten. De woning is zeker geschikt voor grote gezinnen gezien de vele ruimtes.

Indeling:

  • gelijkvloers: ruime inkomhal en trapzaal, woonkamer, 3 bergruimtes, toilet. Te verbouwen ruimtes met aparte ingang, perfect voor gasten. Er is een prachtige tuin, waar voldoende ruimte is voor etentjes met vrienden, een relax-zone met opzetzwembad of jacuzzi …
  • eerste verdieping: 2 wooneenheden waarvan één reeds volledig verbouwd. Deze laatste beschikt over een keuken, eetplaats, salon, 2 slaapkamers en een badkamer. Het nog te verbouwen gedeelte bestaat nu uit en ruime woonkamer, woonkeuken, salon, bureau, 4 slaapkamers en badkamer.
  • zolder
  • garage
  • halfondergrondse wijnkelder

Op wandelafstand : bars, restaurant, kruideniers, slagerij, post, apotheek.

Slaapkamers 6 Badkamers 3