Slaapkamers 2 Badkamers 3

Aan de rand van het schattige dorpje Morsasco, op een boogscheut van de thermenstad Acqui Terme, ligt deze ruime woning, opgebouwd in typische Langhe stenen.  Het werd door de huidige eigenaars zorgvuldig gerenoveerd en onderverdeeld in 2 aparte wooneenheden, met de mogelijkheid om op de 2de verdieping nog een 3de appartement te creëren.

Dankzij zijn ligging heb je de voordelen van het dorpsleven, met zijn winkeltje, bar en restaurant, en tegelijk geniet je van de rust en privacy in de tuin die op de omliggende, groene heuvels uitkijkt.

Het interieur bezit de typische geboogde, stenen plafonds uit de streek, er zijn cotto vloertegels en alles werd ingericht met de grootste zorg. Indien gewenst kunnen ook de meubels gekocht worden.

Indeling:

  • Op het gelijkvloers is er de woonkamer met vensterdeur en typische gewelfde bakstenen plafonds, een slaapkamer en badkamer.
  • De eerste verdieping is te bereiken via de tuin en via de straatzijde. Deze bestaat uit een tweede wooneenheid met woonkamer, keuken, slaapkamer en twee badkamers.
  • De ruime zolderverdieping dient nog gerenoveerd te worden en kan perfect omgevormd worden tot een derde appartement.
Slaapkamers 2 Badkamers 3