Slaapkamers 5 Badkamers 3 Terrein 1280 m²

Deze mooi gerenoveerde woning gelegen in de heuvels van Vigliano d’Asti met panoramisch uitzicht bestaat uit 366m2 bewoonbare oppervlakte en kan makkelijk in 2 opgedeeld worden. Er is een tuin van 1280 m2.

Op het gelijkvloers bevinden zich de ruime keuken met houtoven, een klaar salon, badkamer en terras. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers, badkamer en terrasje.
Dependance op het gelijkvloers met woonkamer/keuken, twee kamers en badkamer.
Prachtige kelder met zichtbare bakstenen en grote garage van ca. 60 m2.

Zwembad !

Er is nog een stuk terrein bij van 6182 m2.

Slaapkamers 5 Badkamers 3 Terrein 1280 m²
Terrein 1020 m²

Op enkele kilometers van het dorpje Castelnuovo Calcea, te midden de groene heuvels en de Unesco wijngaarden bevindt zich deze rustig en zonnig gelegen typisch Piemontese boerenwoning op een terrein van ca. 4230 m2.

Het huis beslaat ongeveer 200 m2 en is verdeeld over 2 verdiepingen. Een mooi renovatieproject met ruime kamers en een hooizolder waar je een lichte woonkamer kunt maken met ramen die uitkijken op het prachtige landschap.
Los van de woning bevindt zich een gebouwtje dat gebuikt kan worden als garage of dependance voor vrienden en familie.

Vlakbij de eigendom is er de mogelijkheid om nog 2 hectaren terrein bij te kopen.

Terrein 1020 m²
Terrein 30000 m²

Gelegen in de wijnheuvels net buiten het charmante stadje Acqui Terme bevindt zich deze volledig te verbouwen alleenstaande woning met schuur en 30 000 m2 terrein.

De ligging is de grootste troef van deze woning : hier geniet je van het beste van 2 werelden. Je bevindt je temidden de rust van de glooiende, groene heuvels van Zuid-Piemonte, bezaaid met velden, bossen en wijngaarden. Tegelijk bereik je vlot de hoofdweg die je voert naar het centrum van Acqui Terme, dat zich op 2 km van deze eigendom bevindt.

Acqui Terme staat al sinds de Romeinse tijd bekend als termenstad, en ook nu vind je er diverse termencomplexen. Dit stadje van ca. 20 000 inwoners heeft echter meer te bieden. Zo worden er regelmatig enogastronomische evenementen gehouden, zijn er de hele zomer feesten tijdens het weekend en bevinden er zich diverse heerlijke restaurants, waarvan één met Michelinster. De wijnheuvels rond Acqui Terme maken daarenboven deel uit van Unesco werelderfgoed, een uniek landschap dus, en dat op slechts een uurtje rijden van de Middellandse Zee.

Het hoofdhuis van 160 m2 is te verbouwen en kan hierdoor volledig naar wens opgedeeld en ingericht worden. Er mag ca. 100m2 bijgebouwd worden, wat vele mogelijkheden biedt, bijv. voor een toeristische activiteit.
Daarenboven is er ook een alleenstaande schuur van 43 m2 waar je bijkomende woonruimtes kunt creëren.

Het terrein van ca. 30 000 m2 bestaat uit velden en bossen. Er is een mooi, panoramisch veld aan het huis waar je een tuin kunt aanleggen waar je vele zonnige dagen in zult doorbrengen. Er is de mogelijkheid om een zwembad aan te leggen.

 

Terrein 30000 m²
Slaapkamers 2 Badkamers 3

Aan de rand van het schattige dorpje Morsasco, op een boogscheut van de thermenstad Acqui Terme, ligt deze ruime woning, opgebouwd in typische Langhe stenen.  Het werd door de huidige eigenaars zorgvuldig gerenoveerd en onderverdeeld in 2 aparte wooneenheden, met de mogelijkheid om op de 2de verdieping nog een 3de appartement te creëren.

Dankzij zijn ligging heb je de voordelen van het dorpsleven, met zijn winkeltje, bar en restaurant, en tegelijk geniet je van de rust en privacy in de tuin die op de omliggende, groene heuvels uitkijkt.

Het interieur bezit de typische geboogde, stenen plafonds uit de streek, er zijn cotto vloertegels en alles werd ingericht met de grootste zorg. Indien gewenst kunnen ook de meubels gekocht worden.

Indeling:

  • Op het gelijkvloers is er de woonkamer met vensterdeur en typische gewelfde bakstenen plafonds, een slaapkamer en badkamer.
  • De eerste verdieping is te bereiken via de tuin en via de straatzijde. Deze bestaat uit een tweede wooneenheid met woonkamer, keuken, slaapkamer en twee badkamers.
  • De ruime zolderverdieping dient nog gerenoveerd te worden en kan perfect omgevormd worden tot een derde appartement.
Slaapkamers 2 Badkamers 3
Slaapkamers 5 Badkamers 5 Terrein 40000 m²

Deze eigendom is mooi gelegen in de natuur en tegelijk niet ver van een dorpje. Het bestaat uit 2 woningen:
– Hoofdwoning met woonkamer, keuken, twee slaapkamers en badkamer. Halfondergronds is er een garage en diverse opslagruimtes die omgevormd kunnen worden tot bijkomende woonruimtes.
– Woning onderverdeeld in vier appartementen en twee slaapkamers met badkamer, elk met eigen ingang en terras.
– Tuin met zwembad
– Diverse opslagruimtes

Het domein beslaat maar liefst vier hectaren, met hoofdzakelijk hazelnotenbomen.
Ideaal voor een toeristische activiteit.

Slaapkamers 5 Badkamers 5 Terrein 40000 m²
Slaapkamers 5 Badkamers 3 Terrein 1200 m²

Rustig gelegen in de heuvels en tegelijk vlot bereikbaar op slechts enkele kilometer van het centrum van Acqui Terme ligt dit gebouw van 365 m2 verdeeld over 3 verdiepingen met elke een appartement met twee slaapkamers en een badkamer. Tevens is er een grote kelder van 100 m2.Ook zijn er drie overdekte autoplaatsen.
De verbouwing vond reeds enkele jaren geleden plaats, toch werden de appartementen tot op heden nooit bewoond.

In de aangename tuin van 1200 m2 kun je heerlijk relaxen met zicht op het omliggende groen. Het is mogelijk om een zwembad te bouwen.

Acqui Terme is een typisch Italiaans thermenstadje met diverse goede restaurants, bars en winkels. Ook zijn er diverse thermen en in de zomer is er een zeer groot openlucht zwembad.
Het is erg sfeervol en regelmatig worden er feestjes en evenementen georganiseerd.

De ligging en de grootte zorgen ervoor dat deze meergezinswoning ook toeristisch erg interessant is en dit voor een zacht prijsje, gezien de eigenares geen interesse meer heeft in dit pand.

Slaapkamers 5 Badkamers 3 Terrein 1200 m²

Midden in Unesco werelderfgoed gebied, omringd door wijngaarden én met een eigen wijngaard vraagt dit huis om omgevormd te worden tot B&B of vakantie appartementen.


Nizza Monferrato : Instapklaar landhuis in de wijnheuvels rond Nizza Monferrato.

De totale woonoppervlakte bedraagt 400 m² waarvan 260 m² recent werden vernieuwd, 5 slaapkamers, 4 badkamers, een terras op de tweede verdieping met een ronduit spectaculair zicht op de omliggende wijngaarden, nieuwe leidingen (water en elektriciteit), nieuw verwarmingssysteem op pallets.
Op het terrein van ongeveer 10.000 m² bevindt zich ook nog een te restaureren gebouw van 130 m².
Er is een eigen wijngaard van Barbera DocG druiven en de mogelijkheid tot het opnieuw aanleggen van nog meer wijngaard, de buur is dan ook een gekend wijnhuis.
De woning ligt in de rustige en residentiële buitenwijk van Nizza Monferrato, de hoofdstad van de Barbera wijn en het centrum van het Unesco wereld erfgoedgebied, topligging!


gegevens

bewoonbare oppervlakte : 400 m² + 130 m²
terrein : ongeveer 10.000 m²
slaapkamers : 5
badkamers : 4
instapklaar


ligging

2 km van de stad Nizza Monferrato, hoofdstad van de Barbera wijn en centrum van het erkende Unesco Wereld erfgoedgebied
25 km van Asti, 40 km van Alba en 50 km van het Barolo wijngebied
85 km van Torino alsook van de zee en 125 km van Milaan


mogelijkheden

Naast een fantastische ruime vakantiewoning of uiteraard als eerste woning leent het huis zich eveneens uitstekend tot een commerciële activiteit zoals B&B, wijnbar of (thuis)restaurant.
Eens er een zwembad aangelegd zou zijn kan deze woning in zijn geheel ook perfect verhuurd worden aan groepen voor periodes van minstens één week.
Je kan er ook je eigen DocG Barbera wijn maken, de buurman is trouwens een gerenommeerd wijnhuis.

Deze plek ‘vraagt’ om ‘iets’ met te doen, verhuur van het geheel of opdeling in diverse verhuurbare units mét fantastisch zwembad en omgeven door groen en rust.


Het geheel bestaat uit 4 afzonderlijke units en omvat in totaal 370 m² woning + 80 m² garage + zwembad.

De woning werd volledig vernieuwd en kan voor diverse doeleinden gebruikt worden.
Het hoofdgebouw (volledig gelijkvloers) omvat naast een perfecte privéwoning (modern met authentieke elementen) ook nog 2 afzonderlijke studio’s met eigen ingang.
Een afzonderlijk gebouw van 100m² werd tot op heden verhuurd als privé vakantiewoning.
Een derde gebouw is 50m² groot en kan omgevormd worden tot vakantiestudio.
Er is een ruim (18×6) en mooi zwembad met 90m² terras.
Daarnaast is er nog een afzonderlijke garage van 80m².

Er is 32.000 m² terrein, volledig omheind en met prachtige uitzichten over het dal, het groen en de rust. De woning ligt geïsoleerd in de natuur maar toch slechts op 3 km van een stadje met alle faciliteiten.

Een complex dat zich leent tot allerlei toeristische activiteiten, midden in de rust en toch dichtbij alles, halfuurtje auto van Alba, halfuurtje van Acqui Terme en 45 minuten naar zee.


Gegevens
380 m² bewoonbaar + 80 m² garage + zwembad
32.000m² terrein/tuin, volledig omheind
Hoofdwoning met 2 afzonderlijke studio’s, afzonderlijke woning van 100m² en afzonderlijke woning van 50m².
Afgescheiden garage, twee verschillende toegangswegen voor het terrein.
Zwembad (16×8)
Luxueus en volledig afgewerkt, instapklaar


Ligging
3 km centrum Cortemilia, 30 km van Acqui Terme, 30 km van Alba, 65 km van de zee.


Mogelijkheden
Naast een zeer ruime eerste dan wel vakantiewoning zijn er ook uitstekende opbrengstmogelijkheden. Er kunnen de dag na aankoop B&B klanten ontvangen worden, 2 vakantiestudio’s verhuurd worden en een vakantievilla verhuurd worden, alles met gebruik van zwembad.
De streek is een toeristisch aantrekkelijke zone (dicht bij de wijnzone, Unesco Werelderfgoed, 65 km van de zee)

Terrein 9000 m²

Dit huis is mits kleinere aanpassingen perfect te gebruiken als eerste of tweede woning en kan mits de aanleg van een zwembad commercieel gebruikt worden als verhuur van vakantiewoning voor 10 personen, gegarandeerde opbrengst.


Grote villa op wandelafstand van het dorp met privé aangelegde tuin van 1000 m² en terrein van 8.000 m². Dit indrukwekkende pand werd gerenoveerd met kwaliteitsvolle materialen. Het huis maakt indruk door zijn grote ruimtes en hoge plafonds. Het ademt sfeer. Vanaf dat je binnenkomt voel je je thuis.

Indeling:
– gelijkvloers: ingang, keuken, badkamer met douche, salon met open haard, woonkamer met open haard, washok, garage en opslagruimte.
– eerste verdieping: 5 ruime slaapkamers, gang, en 1 badkamer met bad.
Er is nog een afzonderlijk te renoveren wooneenheid met eigen ingang, ideaal als verhuurmogelijkheid of privé appartement.
Op de dakverdieping bestaat de mogelijkheid nog bijkomende kamers te creëren en in de tuin was er een bijhuisje/garage dat heropgebouwd kan worden.

Mooie villa die ook perfect geschikt zou zijn voor toeristische activiteit zoals B&B of restaurant.

De prijs is bespreekbaar.

Terrein 9000 m²